دکتر سید حمید رضا مژگانی

آقای دکتر سید حمید رضا مژگانی

استادیار

دکتری تخصصی ویروس شناسی

جهت مشاهده رزومه کلیک کنید.

دکتر سید حمید رضا مژگانی

مدیر آزمایشگاه ویروس شناسی بیمارستان امام علی (ع)، دانشگاه علوم پزشکی البرز، کرج، ایران. مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر، دانشگاه علوم پزشکی البرز، کرج، ایران. مرکز تحقیقات ویروس شناسی بالینی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران. (ششمین کنگره ویروس شناسی ایران;دانشگاه تربیت مدرس، تهران 17-19 مهر 1391). کنگره ویروس شناسی؛ دانشگاه تربیت مدرس، تهران - 17-19 مهر 1391). (ششمین کنگره ویروس شناسی ایران، دانشگاه تربیت مدرس، تهران - 17 تا 19 مهر2012). (ششمین کنگره ایران ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران; تهران- 10-11 اردیبهشت 1396).

دکتر سید حمیدرضا مژگانی

ایمیل

hamidrezamozhgani@gmail.com

سمت ها

• خدمات حرفه ای و سمت های اداری
  • مدیر آزمایشگاه ویروس شناسی بیمارستان امام علی (ع)، دانشگاه علوم پزشکی البرز، کرج، ایران.
  • مرکز تحقیقات بیماری‌های غیرواگیر، دانشگاه علوم پزشکی البرز، کرج، ایران.
  • مرکز تحقیقات ویروس شناسی بالینی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.
  • محقق ارشد و ناظر ویروس لنفوتروپیک T انسانی (HTLV).
  • سرپرست، استعدادهای درخشان، دانشگاه علوم پزشکی البرز، کرج، ایران.

تحصیلات

• دکتری تخصصی

ویروس شناسی بالینی

کتاب

1. 1 HTLV- و بیماری های مرتبط
  2.  کرونا
  3.  بیماری کووید-19- جنبه های بهداشتی
  4.  دیابت و ویروس ها
  5.  واکسن های ویروسی

انتشار بیش از 50 مقاله در انتشارات (ژورنال های) بین المللی

ارائه

1. عفونت ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) و هپاتیت B (HBV) در زنان باردار در ایذه خوزستان. (چهارمین کنگره میکروبیولوژی، 9-11 آبان 1389، اصفهان، ایران).
  2. ارزیابی حداقل تیتر ویروس مورد نیاز برای ایجاد ایمنی قابل قبول توسط BHK-Rabies.واکسن تولید شده در موسسه مرتع ایران. (پنجمین کنگره میکروبیولوژی ایران، 8 تا 10 آبان 1390، شیراز، ایران).
  3. مروری بر گاستروانتریت ویروسی نوزادان در اهواز، ایران. (ششمین کنگره ویروس شناسی ایران;دانشگاه تربیت مدرس، تهران 17-19 مهر 1391).
  4. بررسی تیتر آنتی بادی علیه هپاتیت B در کارکنان بیمارستان های ایذه، خوزستان. کنگره ویروس شناسی؛ دانشگاه تربیت مدرس، تهران - 17-19 مهر 1391).
  5. تولید آنتی بادی کونژوگه فلورسنت هاری با ایمن سازی خرگوش با حیوان واکسن هاری. (ششمین کنگره ویروس شناسی ایران، دانشگاه تربیت مدرس، تهران - 17 تا 19 مهر2012).
  6. بیوسنسور مبتنی بر نقاط کوانتومی برای تشخیص ویروس ها. (چهارمین کنگره رمان و نوآوری فناوری های آزمایشگاهی؛ سالن همایش های بین المللی رازی; تهران- 26-28 مهر 1395).
  7. آنالیز فیلوژنتیکی عفونت آستروویروس انسانی در کودکان مبتلا گاستروانتریت مراجعه کننده به بیمارستان ابوذر اهواز. (چهارمین کنگره رمان و نوآوری فناوری های آزمایشگاهی؛ سالن همایش های بین المللی رازی; تهران- 26-28 مهر 1395).
  8. تمام توالی های HTLV-1 متعلق به زیرگروه Transcontinental (A) در Cosmopolitan (a) بودند. زیرگروه: نتایج آنالیز فیلوژنیک در شمال شرق ایران. (ششمین کنگره ایران ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران; تهران- 10-11 اردیبهشت 1396).

زمینه علاقمندی

• تعامل ویروس و سلول میزبان