09 مهر 1403

مرکز تحقیقات ویروس شناسی بالینی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

چاپ مقالات مرتبط ویروس شناسی و کووید ۱۹ مرتبط با علوم نانو در مجله نانو ساختار در شیمی با IF=6.3

دکتر مهدی نوروزی دستیار ارشد ادیتور مجله نانوساختار در شیمی در بخش سلامت و دارو اعلام کرد که محققین ایرانی میتوانند آخرین دستاوردهای ویروس شناسی، تشخیص دارو و واکسن کوید 19که مرتبط با فناوری نانو می باشد را در این مجله سابمیت نمایند.
دکتر مهدی نوروزی معاون پژوهشی مرکز تحقیقات ویروس شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت، مجله نانو ساختار در شیمی توسط اشپرینگر ناشر بین المللی منتشر می شود و ضریب تاثیر پذیری مجله در سال 2020 برابر 6.391 و درجه کیفی Q1 می باشد و برای دومین سال پیاپی بالاترین ضریب اثربخشی در بین مجلات ایرانی در کشور که دارای ضریب اثربخشی هستند را کسب کرده است.
Journal of Nanostructure in Chemistry